HACCP

haccp1 

 

Το σύστημα HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις τροφίμων- νερών για τον προσδιορισμό των πιθανών κινδύνων της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων και την πρόληψη τους. Η εφαρμογή του συστήματος HACCP επιβάλλεται από την ισχύουσα Εθνική και Κοινοτική νομοθεσία. Η εταιρεία της ''ISOLAB'' έχοντας την κατάλληλη και πολυετή εμπειρία καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την μελέτη, την εγκατάσταση και παρακολούθηση του συστήματος HACCP στις επιχειρήσεις τροφίμων - νερών.

Διαπίστευση

esyd
Δοκιμές Αρ Πιστ. 99
Test No 99

Follow us

Επικοινωνία

 ISOLAB.
    Ανδρέα Παπανδρέου 37
    Αγ. Ιωάννης - Καλαμαριά
 2310 384384, 2310 481244
2310 384383
isolab@otenet.gr