1997

H εταιρεία ISOLAB ιδρύθηκε το 1997, στην Θεσσαλονίκη, ως ατομική επιχείρηση από τον Δρ. Ιωάννη Τσιλφίδη.

Κύριο τομέα δραστηριότητας συνιστά  η παροχή ερευνητικών- αναλυτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν τον Ποιοτικό Έλεγχο και τη Διασφάλιση Ποιότητας προϊόντων διατροφής (τρόφιμα, νερά, ποτά) και προϊόντων ατομικής υγιεινής και περιποίησης (καλλυντικά, απορρυπαντικά, σαμπουάν κ.α.) καθώς επίσης και σε θέματα διαχείρισης περιβάλλοντος και περιβαλλοντικών έργων. 

Στις δραστηριότητες της εταιρείας εντάσσονται επίσης, η εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ., η εσωτερική επιθεώρηση (ΑUDIT) της ορθής εφαρμογής του συστήματος HACCP και η μεταφορά τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του ενδοεργοστασιακού εργαστηριακού ελέγχου των προϊόντων στα πλαίσια του συστήματος HACCP.

Το εργαστήριο της ISOLAB είναι εξειδικευμένο στην πραγματοποίηση μικροβιολογικών κυρίως δοκιμών τροφίμων, ποτών, νερών, λυμάτων. 


2001

Το 2001 η εταιρεία τροποποιείται σε
ISOLAB Τσιλφίδης Χ. και ΣΙΑ Ο.Ε. 


2002

To 2002 γίνεται η διαπίστευση της ISOLAB από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) για μεγάλο αριθμό δοκιμών ακολουθώντας το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025.

2012

το 2012 μεταστεγάζεται σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Αγ. Ιωάννη στην Καλαμαριά.

Η πολυετή εμπειρία της εταιρείας μας σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο  προσωπικό της καθώς και με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει στοχεύει στην παροχή υψηλού επιπέδου, αμερόληπτων, ανεξαρτήτων και αξιόπιστων υπηρεσιών διασφαλίζοντας την δημόσια υγεία.

Για εμάς στην ISOLAB,
η “Υγεία” είναι αδιαπραγμάτευτη.